tigat88

Som un estudi d’arquitectura multidisciplinar de Barcelona. Tenim una àmplia carrera en obra nova i rehabilitació de tot tipus de projectes, des d’hotels i equipaments esportius fins a habitatge plurifamiliar, equipaments socio-sanitaris, industrials…

Abordem els projectes amb una perspectiva integral, des de la planificació i la integració urbana fins a l’interiorisme. El nostre equip està format i avalat per a donar resposta a totes les exigències de cada projecte.

principis

Sabem que l’arquitectura és una necessitat, per això sempre ens esforcem per satisfer totes les exigències dels nostres clients. Però no només això, sinó que dotem als nostres projectes d’un nivell addicional de comfort i qualitat, de manera que les nostres obres mantinguin les promeses inicials durant tota la vida del projecte.

La nostra manera d’entendre l’arquitectura i el disseny ens porta a treballar amb cura cada fase del projecte i arribar fins a l’últim detall, de manera que els nostres projectes tinguin la coherència necessària a tots els nivells. Ens cuidem de la gestió de tot el projecte, de manera que els nostres clients només s’han d’encarregar d’imaginar, pensar i viure-hi.

experiència

Fem arquitectura des del 1987. Aquesta experiència ens avala per a assumir els reptes de tot tipus de projectes. El nostre equip està en constant formació i treballem amb les eines més modernes per a aconseguir una coordinació perfecta entre el projecte i l’execució.

Escriu-nos i t’explicarem com et podem ajudar.