REHABILITACIÓ CENTRE DE RECICLATGE
Pont de Vilomara

Construcció d’una nau industrial per al reciclatge de frigorífics. En aquesta ocasió la parcel·la és molt estreta i s’ha de casar les necessitats de la nau amb la maniobrabilitat dels camions que l’abasteixen i en recullen els materials restants.

També s’ha de tenir en consideració l’accés des del carrer i la possibilitat de pesatge dels camions tant a l’entrada com a la sortida. Per aquesta raó es traça un circuit exterior que rodeja la nau, se n’arrodoneixen les cantonades i es fa una entrada i una sortida independents.

Com en la seva nau original, es reserva una zona per a les oficines i per a l’espai docent, que promou l’educació continuada d’escoles en els processos de reciclatge.

Finalment es col·loca una de les primeres instal·lacions de plaques fotovoltaiques del país, per tal de produir energia elèctrica i reduir l’impacte ambiental propi.